Altid lave priser og hurtig levering! Vi sender normalt allerede samme dag, hvis ordren er afgivet før kl. 14.

Populært brygudstyr

Vil du igang med hjemmebryg?

Alt udstyr til hjemmebrygning hos Brygforretningen

Hos Brygforretningen.dk finder du det bedste sortiment af kvalitetsprodukter inden for artikler og udstyr til hjemmebrygning. Og endda til priser der er så gode, at vi også er yderst konkurrencedygtige på det tyske marked.

Hjemmebrygning behøver ikke at være svært - vi hjælper dig gerne med instruktioner i, hvordan du bliver en dygtig hjemmebrygger. Det er lettere, end du tror!

Brygforretningen.dk er hjemmebryggerens hjemmebane

At brygge sin vin og øl selv er en oplevelse, der giver mange fornøjelige stunder - og så er det nemt. Foruden den gode oplevelse det er at brygge selv, så kan du også spare mange penge på at brygge din øl og vin hjemme.

Vi gør det nemt at være hjemmebrygger

De produkter vi forhandler, har vi selv prøvet, og vi kender derfor kvaliteten. At brygge vin og øl selv er ikke så svært, som mange tror – se selv her, hvor vi guider dig trin for trin.

Kan det betale sig at hjemmebrygge?

Fortidens meget arbejdskrævende 3-ugers vin, der ofte var af dårlig kvalitet, har intet at gøre med, hvordan man hjemmebrygger i dag. Kvaliteten, man opnår med vores vinsæt, er en helt anden end før i tiden, og i dag er arbejdet med brygningen minimalt.

Kvaliteten af det endelige produkt er ligefrem proportional med din tålmodighed. Har du tid til at vente på, at vinen udvikler sig ved lagring, får du det bedste resultat. Dermed ikke sagt, at du ikke kan få en god oplevelse, hvis du drikker vinen med det samme, den er færdig. Tålmodighed betaler sig dog for det meste.